• Håndlagde naturprodukter for kropp og sjel
Utviklet med kjærlighet i vår hage

Om oss


Hei! Jeg heter Karianne og er skaper av Vlinderhagen. 

 

Jeg har drevet Vlinderhagen i 5 år og brenner for holistisk og naturlig helse. 
Helt siden jeg var liten har jeg hatt en forkjærlighet for hagen og hvordan vi kan ta i bruk ren natur som planter 
og eteriske oljer for større helse og velvære. 


Jeg er utdannet sykepleier og yogaterapeut og har jobbet flere år i helsevesenet, i blant annet psykiatri og apotek. Det har gitt meg verdifull erfaring som jeg i dag bruker aktivt i mitt arbeid og utvikling av naturprodukter for kropp og sjel. 

I 2016 ble jeg sykemeldt grunnet utbrenthet og PTSD og Vlinderhagen ble min vei tilbake i jobb. Jeg har hjulpet hundrevis av kvinner med å mestre stress og finne troen på seg selv, gjennom både fysiske kurs og nettkurs. Jeg er opptatt av selvnærvær og naturnærvær, og hvordan vi kan få hjelp til å bearbeide vonde minner gjennom dyp tilstedeværelse og aksept. 


Jeg er også mamma til to herlige gutter på 13 og 17 år. For meg har det vært viktig helt fra de var små å beskytte dem fra unødvendige tilsetningstoffer og medisiner. Jeg har alltid sverger til planter og eteriske oljer, og det gjør jeg fortsatt. 

I tillegg har seg vært så heldig å få være fostermamma til Mariama fra Guinea helt siden hun var 6 måneder gammel. I dag er hun 25 år og er bosatt i Liberia. Hun lært meg mye om å møte motgang og finne gleden over det enkle liv. Våren 2023 ble Vlinderhagens naturserie til som består av eteriske oljeblandinger og natursalver for sjel og kropp. Dette er mer enn salver og oljer for huden. Hvert produkt er nøye gjennomtenkt og utviklet med en større intensjon. Det finnes et eget budskap gjennom valget av ingredienser, navnene og ordene som følger med gjennom et personlig bokmerke jeg har designet og skrevet til hvert produkt. Her finner du skriveglødråper, sommerfugldråper, lykkedråper m.m 

Veiskille-5Vlinderhagen har egen nettkursportal - Vlinderkurset - som er et kurs utviklet for deg som står ved et eller flere veiskiller i livet. Kanskje er du blitt utbrent eller står i en vanskelige livssituasjon. Jeg har selv gjennomgått flere svært tøffe påkjenninger som inspirerte meg til å utvikle dette kurset. Selv følte jeg meg i disse periodene ganske hjelpesløs og det var vanskelige å finne rett hjelp. Jeg er opptatt av hvordan vi kan transformere motgang til vekst, som jeg også formidler mye om i kurset. 

Et av mine motto er: "Det handler ikke om hva som skjer med deg, men hvordan du responderer på det som skjer." 

Les mer om kurset innhold og hvordan du kan bli med her.

Med Vlinderhagen kan du også delta på ulike typer kurs og events i Rogland, både i Egenes kolonihage og på Triangle studio rett ved sjøkanten.  Jeg tilbyr også undervisning i MediYoga på andre flotte sentre i Stavanger, som Mova Aktiv og Skipper Worse. Jeg holder også yoga i hagen på vår og sommerhalvåret. 


Det tilbys også bedriftskurs. Ta kontakt for tilbud på [email protected] 


Ønsker du å vite mer om hva yoga er og hvordan det kan bli din støtte gjennom stressfulle livssituasjoner, 
er du velkommen til å ta et gratiskurs som går over 7 dager. Du kan melde deg på kurset her.

Her kan du lese referanser fra kursdeltagere.J


shutterstock_258971177.jpg


Jeg er også skribent og deler dikt og noveller gjennom Det Litterære Apotek. 
Jeg er opptatt av å formilde håp gjennom ord og har også utgitt flere tekster. 
Det følger med et eget bokmerke med dikt/sitat for hvert naturprodukt du kjøper av Vlinderhagen. 
Du vil finne mer informasjon under hvert hvert produkt.Hjertelig velkommen til Vlinderhagen.

 

Vi håper du vil finne noe her som kan inspirere deg. 🦋


shutterstock_263747558.jpg