• Naturnærvær og livsmestring
En sommerfuglhage

Visjon   Villighet til endring  

Vlinderhagen bruker sommerfuglen som symbol for å fremme bevissthet om viktigheten av å gi mennesker kraften tilbake i eget liv og mulighet til transformasjon etter vanskelige livshendelser. Vlinderhagen tilbyr helsefremmende fysiske kurs og onlinekurs i livsmestring og naturprodukter som kan være fine bidrag på veien.

Sommerfuglen representerer også viktigheten av å ivareta naturen vår og sommerfuglene som flere steder i verden er utrydningstruet. Vi må alle være villige til å gjøre de endringer som trengs for eget liv og for jordkloden vi bor på.  Naturens språk 

Vlinderhagen er opptatt av å forstå det skjulte språket som bor i naturen og knytte det sammen med psykisk- og fysisk helse, blant annet ved bruk av rene eteriske oljer, urter og blomster. 

Flere av produktene er utviklet som hjelp og støtte for blant annet stresset hud, indre uro, spenningshodepine, ledd/muskelsmerter og søvnforstyrrelser.

Fremstilling av ren og naturlig hudpleie uten unødvendige tilsetningstoffer er også viktig visjon for Vlinderhagen. En bedre jord 

Vlinderhagen er opptatt av å ivareta naturen med blant annet å legge til rette for produksjon av blomster som er viktige for insektene i hagen vår. Blomstene dyrkes uten noe form for kunstgjødsel eller sprøytemidler og vokser i naturnærhage hjemme og i Egenes kolonihage i Stavanger. 

Ved fremstilling av de ulike produktene brukes økologiske ingredienser så langt det er mulig. Håndlaget med kjærlighet 

Med over 30 års erfaring med urter og eteriske oljer har Karianne valgt ut sine absolutte favorittoljer og blomster og skapt spennende oljeblandinger og salver som er sertifisert, sikkerhetsgodkjent og registrert i CPNP. Hvert produkt lages for hånd. 


Hvis du ønsker å vite mer om Vlinderhagens fysiske kurs kan du lese her, vil du vite mer om nettkursene kan du trykke deg videre her og for nettbutikken med naturproduktene kan du gå her.


La naturens visdom vise deg vei. 🌼🦋🐝🙏🌱