• Håndlagde naturprodukter for kropp og sjel
Utviklet med kjærlighet i vår hage

Fysiske kursKURS VED SJØEN


Med Vlinderhagen kan du delta på flere ulike kurs og events i idylliske omgivelser i Rogaland. 

Karianne ønsker å invitere til flest mulig naturnære opplevelser og har inngått samarbeid med Triangle studio i Stavanger som har lokaler rett ved sjøkanten på Kalhammaren.

Her kan du bli med på kurs i MediYoga (medisinsk yoga) som er en terapeutisk rolig yogaform. Les mer om kursene her: YOGA VED SJØEN 


KURS I HAGEN 


Du kan også delta på yoga og events i Egenes kolonihage i Stavanger. Her kan du bli med på yoga i hagen hver onsdag kl. 17.45-18.45 i vår/sommerhalvåret og det settes også på events i det koselige hagehuset. 

Neste event er 15. juni 2024 kl. 10.00-17.00. Dette blir en herlig inspirasjonsdag hvor du virkelig får mulighet til å senke skuldrene og få nytt påfyll. 

Les mer om eventet her: INSPIRASJONSDAG I HAGEN 15. JUNI 

Vlinderhagen arrangerer også kurs i AROMA APOTEKET - som er en egen kursserie hvor du lærer om urter, blomster og eteriske oljer. Du vil blant annet lære hvordan du kan lage egne natursalver og dråper. Kursene starter opp igjen i mai/juni 2024. (Dette kurset vil etterhvert også bli nettkurs.)

BEDRIFTSKURS


Karianne skreddersyr egne stressmestringskurs for bedrifter. Hun har holdt kurs for store selskaper med svært gode tilbakemeldinger. 

Når våre egne og andres forventninger til oss selv blir høyere enn det det vi har kapasitet til å mestre, og dette vedvarer over tid, blir vi stresset. Det kan gå ut over hukommelsen og  nattesøvnen. Vi opplever større sårbarhet, humøret blir dårligere, trivselen og faller og vi klarer ikke presterer like godt.
 
På dette kurset vil dere lære om årsakene til stress, hva som er med å opprettholder stress og typiske symptomer på på stress. Dere vil lære gode verktøy for stressmestring.

Det blir også innføring i pusten, tankenes kraft og gode øvelser for stressreduksjon. Et slikt kurs er en gyllen mulighet til å samle de ansatte til en stund med positivt påfyll for egen helse som de vil ta med seg videre i arbeidslivet.
  

Ta kontakt for tilbud på [email protected] 
Bor du ikke i Rogaland og ønsker at Karianne skal komme til ditt område? Ta kontakt for tilbud på [email protected] 


Er du interessert i nettkurs? Gå til  VLINDERHAGENS NETTKURSUNIVERS 🦋
HJERTELIG VELKOMMEN TIL VLINDERHAGEN!