• Håndlagde naturprodukter for kropp og sjel
Utviklet med kjærlighet i vår hage

AromablandingerKarianne har brukt eteriske oljer helt siden ungdomsårene og har over 25 års erfaring med bruk av planter og oljer til helse og velvære. 

Vlinderhagens oljeblandinger er til ferdig bruk rett på huden og er utviklet kun for utvortes bruk. Naturproduktene er en del av en større sammenheng av Kariannes univers av helsemestringskurs og tilnærminger. Produktene brukes i flere av kursene og anbefales for å styrke egen helse og velvære. 

Produktene er laget av høy kvalitetsingredienser. Karianne etterstreber å bruke økologiske ingredienser så lagt det er mulig, hvor flere av oljeblandingene er rotet i gamle oppskrifter med virkestoffer som skal fremme god psykisk velvære og aktivt motvirke fysisk smerte der dette er mulig. 
Hvordan bruke oljene? 

Start med å finne ut hvilken oljeblanding som applerer mest til deg. Du vil finne mer informasjon om de ulike blandingene og ingrediensene under hver produkt.

Roll-on flaskene er enkle å ta med seg i vesken og på tur. De er konsentrerte og brukes gjerne også som erstatning for parfyme. Du kan lett rulle dem på og gode steder er håndledd, bryst, tinning, bak i nakken.

På dråptetellerflaskene får du med både skrukort op pipette. Den er fin å ha stående hjemme, men vil du ha den med på tur bruk skrukork.

Lavendeldråpene er fine å ha stående ved siden av sengen grunnet sin søvndyssende effekt. Sommerfugldråpene eller Lykkedråpene er nydelige å starte dagen med. Skrivegløddråpene er kjempe fine for konsentrasjon og også hodeverk/muskelspenninger. Skogsdråpene er nr. 1 ved begynnende luftveisinfeksjoner og kan også hjelpe ved sår hud og vonde ledd. Gartnerdråpene er første valg for deg som ønsker en sunnere og mer glødende hud.