• Håndlagde naturprodukter for kropp og sjel
Utviklet med kjærlighet i vår hage

Naturlig hudpleieVlinderhagens hudpleieprodukter er basert på oppskrifter blandet sammen av naturlige ingredienser med mye omtanke til både fysisk og mental velvære. Flere av ingrediensene har historisk vært brukt og beskrevet i historien fra romer og viktigtiden. 

Flere blomster og urter blir dyrket i hagen eller plukket i skogen eller i fjellet, kanskje under en foss. Alle produktene er laget av naturlige råvarer hvor Karianne etterstreber å bruke økologiske ingredienser så langt det er mulig. 

Ringblomstens symbol er kjærlighet og den sies å være viet til Jomfru Maria. Ringblomsten er strålende vakker og gir ikke bare glød til din hud, den er også en favoritt til bier og humler. 

Vlinderhagen har to ulike ringblomstsalver og gartnerdråper som begge inneholder økologisk ringblomst. Alle utviklet til å gå ekstra næring og glød til huden. 

Vlinderhagen har også nydelig skogssalve med håndplukket groblad og kraft fra nordiske trær. En god salve som kan hjelpe for sår hud, smertefulle ledd/muskler og luftveisinfeksjoner.