• Naturnærvær og livsmestring
En sommerfuglhage

Vlinderhagens Ringblomstsalve med havtorn og rose geranium 15ml/30ml/60ml

  • 179,-

En salve som er nydelig til ansiktshuden. Gir glød og næring. Dette er virkelig hudens beste venn. God for det meste som har med hud å gjøre.


På lager
Del
Artikkelnummer: 3

Vlinderhagens ringblomstsalve med rosegeranium er basert på ringblomster fra egen hage. Den er også laget med økologisk kaldpresset olivenolje og kaldpresset tindvedolje. Sammen gir dette en helt fantastisk salve med en nydelig konsistens. Trekker godt inn i huden og etterlater den myk og god. 

Du kan få den i 15 ml aluminiumskrukke og 30 ml og 60 ml brun glasskrukke. Denne salven kan brukes av alle aldre. 

Dette er vårt bestselgende produkt og med god grunn. Den tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og næring. Den deilige komboen av olivenolje med ringblomster og tilsatt olje fra tindvedbær tilfører huden en vakker glød. Rosegeranium lukter svakt av rose og er både betennelsedempende og beroligende. Lukten i seg selv kan være med å fremme ro. 

Denne salven er nydelig som både dag- eller nattkrem, alt etter hvilken hudtype du har. Dersom du velger å bruke den som dagkrem anbefales det å la den trekke godt inn før du eventuelt tar på deg sminke. Dette er Kariannes favoritt produkt som hun selv bruker hver dag og som hun ikke kan leve uten. 

 Kan også hjelpe ved sår hud, tørr hud, eksem. God som kuldesalve, etter barbering, tørre hæler og lepper, som babysalve med mer. 


Ingredienser:

- Økologisk kaldpresset olivenolje

- Ringblomster fra egen hage

- Bivoks

- Kaldpresset tindved/havtorn olje

- Eterisk olje av rosegeranium 

- E-vitamin 


Blomstene tiltrekker seg bier, humler og sommerfugler. 

Hver blomst plukkes varsomt for hånd og legges til tørk før den deretter legges på glass sammen med kaldpresset økologisk olivenolje. 

Dette er virkelig et håndlaget produkt som blir laget med den største kjærlighet.

Ved kjøpt av denne salven salven bidrar du også litt til å ta vare på insektene våre. En salve for deg. En salve for naturen vår. 

Denne salven har anbefalt aldrer + 3 år grunnet eterisk olje. Dersom du ønsker ringblomstsalve til mindre barn kan du kjøpe den uten eterisk olje. 


Les mer om salven her: RINGBLOMSTSALVE MED ROSEGERANIUM 


Bokmerke som følger med: 👇🌼🐝