• Håndlagde naturprodukter for kropp og sjel
Utviklet med kjærlighet i vår hage

Vlinderhagens Ringblomstsalve med havtorn og rose geranium 15ml/30ml/60ml

  • 179,-

En salve som er nydelig til ansiktshuden. Gir glød og næring. Dette er virkelig hudens beste venn. God for det meste som har med hud å gjøre.


På lager
Del
Artikkelnummer: 3

Vlinderhagens ringblomstsalve med rosegeranium. 

Dette er vårt bestselgende produkt og med god grunn. Den tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og næring. En deilig kombo av kaldpresset olivenolje med ringblomster og tilsatt havtornolje (fra tindvedbær) som tilfører huden en vakker glød. Rosegeranium lukter svakt av rose og er både betennelsedempende og beroligende. Lukten i seg selv kan være med å fremme ro. 

Denne salven er nydelig som både dag- eller nattkrem, alt etter hvilken hudtype du har. Dersom du velger å bruke den som dagkrem anbefales det å la den trekke godt inn før du eventuelt tar på deg sminke. Dette er Kariannes favoritt produkt som hun selv bruker hver dag og som hun ikke kan leve uten. 

 Kan også hjelpe ved sår hud, tørr hud, eksem. God som kuldesalve, etter barbering, tørre hæler og lepper, som babysalve med mer. 


Ingredienser:

- Økologisk kaldpresset olivenolje

- Ringblomster fra egen hage

- Bivoks

- Kaldpresset tindved/havtorn olje

- Eterisk olje av rosegeranium 

- E-vitamin 


Karianne dyrker selv ringblomstene som brukes i salven. Blomstene tiltrekker seg bier, humler og sommerfugler. 

Hver blomst plukkes varsomt for hånd og legges til tørk før den deretter legges på glass sammen med kaldpresset økologisk olivenolje. 

Dette er virkelig et håndlaget produkt som blir laget med den største kjærlighet.

Ved kjøpt av denne salven salven bidrar du også litt til å ta vare på insektene våre. En salve for deg. En salve for naturen vår. 

Denne salven har anbefalt aldrer + 3 år grunnet eterisk olje. Dersom du ønsker ringblomstsalve til mindre barn kan du kjøpe den uten eterisk olje. 


Les mer om salven her: RINGBLOMSTSALVE MED ROSEGERANIUM 


Bokmerke som følger med: 👇🌼🐝